НОВИНИ ДНЯ: Ліміт на карткові перекази, нові податки і не лише. Головні зміни жовтня в Україні  РФ побоюється, що Захід дозволить Україні використовувати далекобійну зброю, - ISW  У Карпатах сніг і мороз: прогноз погоди в Україні на 1 жовтня  Китай застеріг від "розширення поля бою" у війні РФ проти України  РФ накопичила ракети для нового масованого удару по Україні: коли може відбутися атака  На Київ насувається пилова буря з Каспію  Республіканці розкритикували Трампа за образи Гаррісвсі новини дня
Політика
Світ
01.10.2024 1226

Республіканці розкритикували Трампа за образи Гарріс

У ході передвиборчої кампанії кандидат у президенти США Дональд Трамп неодноразово ображав свою опоненту Камалу Гарріс. За це він зазнав критики як з боку демократів, так і з боку республіканців.

_tramp_gettyimages_2171253768_9c854efc28c6808e5924df234371_01.10.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на The New York Times. Про це повідомляють Контракти.UA.

Видання уточнює, що критика була викликана серією принизливих образ колишнього президента США Трампа, в яких він назвав чинну віце-президентку Гарріс "розумово неповноцінною" та "психічно неповноцінною".

Зокрема, сенатор Ліндсі Грем (республіканець із Південної Кароліни) в ефірі CNN заявив, що на його думку, найкраще вести справу про те, що політика Гарріс руйнує країну.

Колишній губернатор Меріленду Ларрі Хоган (республіканець), який виступає проти Трампа і балотується до Сенату США, назвав ці зауваження "образливими" як для Гарріс, так і для "людей, які справді мають психічні розлади".

Тим часом губернатор Іллінойсу Джей Пріцкер (демократ) засудив "обзивання", які говорить Трамп.

"Щоразу, коли він (Трамп - ред.) говорить такі речі, він говорить про себе, але намагається це проектувати", - сказав Пріцкер.

Зазначимо, що до виборів президента США залишилося 37 днів. Вони відбудуться 5 листопада 2024 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Республіканці розкритикували Трампа за образи Гарріс 5.00 5 2
Політика / Світ
01.10.2024 1226
Еще материалы раздела «Світ»