НОВИНИ ДНЯ: Ліміт на карткові перекази, нові податки і не лише. Головні зміни жовтня в Україні  РФ побоюється, що Захід дозволить Україні використовувати далекобійну зброю, - ISW  У Карпатах сніг і мороз: прогноз погоди в Україні на 1 жовтня  Китай застеріг від "розширення поля бою" у війні РФ проти України  РФ накопичила ракети для нового масованого удару по Україні: коли може відбутися атака  На Київ насувається пилова буря з Каспію  Республіканці розкритикували Трампа за образи Гаррісвсі новини дня
Політика
Україна
01.10.2024 1985

Зеленський заявив, що діяльність посла в США він буде обговорювати лише зі спікером Ради

Раніше спікер Палати представників США вимагав від Зеленського звільнити Маркарову.

Президент Володимир Зеленський заявив, що він може обговорювати діяльність українських послів лише зі спікером Верховної Ради. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таким чином в ефірі Fox News він відреагував на прохання прокоментував можливість звільнення посла України в США Оксани Маркарової.

"Я президент України, і я можу обговорювати наших послів тільки зі спікером моєї країни. Це, знаєте, конституція, і я не можу обговорювати це зі спікером Джонсоном, за всієї поваги", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спікер Палати представників США, республіканець Майк Джонсон вважає, що посолка України у Вашингтоні Оксана Маркарова організувала візит президента Зеленського на збройовий завод у Пенсильванії, щоб допомогти демократам у виборчій кампанії. Тому він вимагає від українського президента негайно звільнити її із посади.

Крім того, ми раніше інформували, що Зеленський повідомив про чітку відповідь, яку отримав від Трампа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський заявив, що діяльність посла в США він буде обговорювати лише зі спікером Ради 5.00 5 2
Політика / Україна
01.10.2024 1985
Еще материалы раздела «Україна»