НОВИНИ ДНЯ: Вчені виявили схожу на Землю планету, але є нюанс  У НБУ пояснили, чому спав ажіотаж на валютному ринку  Більше шкоди, ніж користі: Bloomberg оцінило наслідки перемир'я для України  Песто-хліб з куркою: рецепт італійського закритого бутерброда  Зеленський назвав найважливіший результат свого візиту до США  На українців чекає чергова аномалія: синоптики шокували прогнозом погоди на жовтень  Росія хоче, щоб Трамп у разі перемоги "скасував" два українські закони – що це за законивсі новини дня
Політика
Україна
01.10.2024 643

Зеленський назвав найважливіший результат свого візиту до США

Зеленський припустив, що його зустріч з Трампом вплинула на збереження двопартійної підтримки України Сполученими Штатами.

18902b1db11a9ce6573aa54e18d13a9c_01.10.24

Україна зберегла двопартійну підтримку США і це – найголовніший результат візиту президента Зеленського до Сполучених Штатів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив сам глава держави в інтерв'ю Fox News.

Зеленський припустив, що його зустріч з Трампом також вплинула на збереження цієї підтримки.

"Байден, Гарріс, Трамп, зустріч з Конгресом – усе це про єдність Сполучених Штатів. І я вдячний усім цим людям, яких перелічив", – сказав він.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський здійснив візит до США. 25 вересня він виступав з промовою на Генеральній Асамблеї ООН. У четвер Зеленський провів дві зустрічі в Капітолії.

Також він зустрівся у Білому домі з чинним президентом Джо Байденом, а також з віцепрезиденткою, кандидаткою у президенти Камалою Гарріс.

На завершення у Нью-Йорку Зеленський провів зустріч із Дональдом Трампом, на якій представив свій “план перемоги” у війні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський назвав найважливіший результат свого візиту до США 5.00 5 2
Політика / Україна
01.10.2024 643
Еще материалы раздела «Україна»