НОВИНИ ДНЯ: Зеленський на зустрічі з Трампом: Україна до листопада може зупинити Путіна  Паштет із курячої печінки з коньяком: вишуканий рецепт  Це вже востаннє: коли в Україні переводять годинники на зимовий час 2024 року  "Ситуація дуже сумна": що стало причиною посухи в Україні та коли нарешті підуть дощі  Дуда про історичні питання з Україною: сподіваюсь на прорив, а не шантаж  Голубцевий пиріг: незвичайний рецепт улюбленої страви  Жовтень почнеться аномальною погодою: прогноз синоптика на тижденьвсі новини дня
Політика
Україна
30.09.2024 314

ЄС готує нові санкції проти Росії

Європейський Союз вирішив запровадити тематичний режим санкцій. Він буде присвячений гібридним загрозам з боку Москви.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на журналіста "Радіо Свобода" Рікарда Йозвяка в Х (Twitter).

За його даними, посли ЄС 2 жовтня узгодять новий тематичний режим санкцій, орієнтований на російські гібридні загрози. Він буде формалізований наступного тижня.

"Поки що немає імен, але вони будуть додані в майбутньому", - повідомив він.

Йозвяк повідомив, що спочатку хотіли запровадити загальний режим санкцій, але в результаті погодилися, що він буде зосереджений на російських погрозах.

Нагадаємо, Європейський Союз ввів проти Росії велику кількість санкцій у відповідь на її вторгнення в Україну. Ці санкції охоплюють різні сфери та спрямовані на те, щоб чинити економічний тиск на Росію та змусити її припинити воєнні дії.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЄС готує нові санкції проти Росії 5.00 5 2
Політика / Україна
30.09.2024 314
Еще материалы раздела «Україна»