НОВИНИ ДНЯ: На українців чекає чергова аномалія: синоптики шокували прогнозом погоди на жовтень  Росія хоче, щоб Трамп у разі перемоги "скасував" два українські закони – що це за закони  Ачма з лаваша: рецепт грузинського листкового пирога  Дощі вщухнуть, але буде прохолодно: прогноз погоди на вівторок, 1 жовтня  "Нейтральний" статус Китаю у війні дискредитовано повідомленнями про допомогу РФ: аналіз ISW  Зеленський заявив, що Трамп буде підтримувати Україну у разі перемоги на виборах  Наприкінці вересня в Києві зафіксували ще три температурні рекордивсі новини дня
Політика
Світ
01.10.2024 3447

Чи варто очікувати ядерного удару після масованих дронових атак на РФ: у Кремлі відповіли

Пєсков анонсував оголошення списку західних країн, які увійдуть до нової редакції ядерної доктрини РФ.

9add525bf1771268bd7452373d1cae2f_01.10.24

Прессекретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що не варто пов'язувати українські дронові удари по території РФ з можливістю ядерних ударів у відповідь, зокрема, на тлі нещодавньої зміни ядерної доктрини Росії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Про це рупор Кремля сказав на тлі нещодавньої зміни ядерної доктрини Росії. За словами Пєскова, Росія ухвалила важливі рішення.

"Ну, чесно кажучи, не потрібно надмірно апелювати до цього документа. Цей документ надзвичайно важливий. Ухвалено важливі рішення. Вони будуть формалізовані відповідним чином, але СВО триває своїм ходом, і тут не потрібно щоразу шукати якісь ув'язки", йдеться в повідомленні.

Раніше Дмитро Пєсков також анонсував оголошення списку західних країн, які увійдуть до нової редакції ядерної доктрини РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи варто очікувати ядерного удару після масованих дронових атак на РФ: у Кремлі відповіли 5.00 5 2
Політика / Світ
01.10.2024 3447
Еще материалы раздела «Світ»