НОВИНИ ДНЯ: Дощі вщухнуть, але буде прохолодно: прогноз погоди на вівторок, 1 жовтня  "Нейтральний" статус Китаю у війні дискредитовано повідомленнями про допомогу РФ: аналіз ISW  Зеленський заявив, що Трамп буде підтримувати Україну у разі перемоги на виборах  Наприкінці вересня в Києві зафіксували ще три температурні рекорди  Лукашенко може виготовляти "Шахеди" для Путіна — білоруський правозахисник  Ліміт на карткові перекази, нові податки і не лише. Головні зміни жовтня в Україні  РФ побоюється, що Захід дозволить Україні використовувати далекобійну зброю, - ISWвсі новини дня
Політика
Світ
01.10.2024 715

Пентагон уклав контракт із Boeing на виробництво бомб для України

Міністерство оборони США уклало контракти на загальну суму понад 33 млрд доларів із низкою компаній для проведення досліджень і розробок у рамках Інформаційно-аналітичного центру Пентагону.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Пентагону. Про це повідомляють Контракти.UA.

Серед компаній, які отримали контракти, - American Systems Corp., DCS Corp., Peraton Inc. та інші. Роботи виконуватимуться до 2027 року в різних місцях, зазначених в індивідуальних замовленнях.

Компанії, включно з Apogee Engineering LLC та Joint Research and Development LLC, також отримали аналогічні контракти на дослідження та розробки на суму понад 33 мільярди доларів. Фінансування на 2024 і 2025 роки вже частково виділено.

Крім того, компанія Boeing уклала контракт на постачання бомб малого діаметра на суму 6,9 мільярда доларів. Роботи триватимуть до 2035 року, і включають поставки для іноземних військових замовників, таких як Японія, Болгарія та Україна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пентагон уклав контракт із Boeing на виробництво бомб для України 5.00 5 2
Політика / Світ
01.10.2024 715
Еще материалы раздела «Світ»