НОВИНИ ДНЯ: Салат, з яким ви забудете про "Олів'є": рецепт зі старого журналу, який підійде на щодень і на свято  Бабине літо у жовтні: синоптикиня дала прогноз, чи варто його чекати  Як змінилася мобілізація: командир підрозділу БпЛА розповів, чи йдуть до ЗСУ після набуття чинності закону  Такого в нас не було. Зеленський зробив заяву про українську зброю  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic  Україна найближається до "найтемнішої години" – Financial Times про проблеми на фронтівсі новини дня
Політика
Росія
03.10.2024 173

Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині.

_gettyimages_1249938128_7018d2d60990575cb7c914a4058b578f_650x410_03.10.24

Про це пише РБК-Україна зпосиланням на The Atlantic. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише автомобілями. А ось його гості повинні перебувати на карантині перед зустріччю з ним. Це пов'язано з тим, що Путін "любить життя і одержимий ідеєю безсмертя".

Варто зауважити, що російському диктатору невдовзі виповниться 72 роки. При цьому середня тривалість життя чоловіків у Росії - 67 років.

За даними видання, російське МОЗ вимагає від науково-дослідних інститутів звітів щодо розробок у галузі боротьби з сенсорними та когнітивними розладами. Вони також вивчають методи боротьби з клітинним старінням, остеопорозом та спробами зміцнити імунну систему.

"Одержимість президента конфіденційністю можна частково пояснити тим, скільки зараз росіяни знають про особисте життя його улюбленого диктатора Йосипа Сталіна", - сказано у статті.

Раніше РБК-Україна писало про те, що на думку російського опозиціонера Івана Преображенського, у разі смерті Путіна у Росії почнеться конфлікт правлячих еліт. Але з ймовірністю на 70% внаслідок цього конфлікту владу захопить не найагресивніший, а один із існуючих кланів, який деякі інші клани знищить, а з іншими домовиться.

Варто зауважити, що керівник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що йому відомо про замахи Володимира Путіна. Але спроби поки що невдалі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic 5.00 5 2
Політика / Росія
03.10.2024 173
Еще материалы раздела «Росія»