НОВИНИ ДНЯ: Рубані курячі котлети з кабачком та морквою: рецепт корисної страви  Коли святкуємо день архангела Михаїла в Україні  Названо точну дату, коли у Києві похолоднішає та почнуться дощі  Без ТЦК. В Україні змінили порядок поповнення пріоритетних військових частин добровольцями  Зелений буріто: ідеальний рецепт для тих, хто рахує калорії  Чотири області в Україні скують заморозки  В Італії закрили аеропорт через інцидент з літаком Ryanairвсі новини дня
Політика
Україна
02.10.2024 8446

Ізраїль показує, як перемогти Путіна в Україні — Воллес

Незалежно від того, погоджуєтеся ви з методами ізраїльського прем'єр-міністра чи ні, Ізраїль демонструє світові, що розмови в ООН і ввічливі прохання не працюють.

Беньямін Нетаньягу показує, що якщо ви хочете реалізувати свої плани, ніщо не зрівняється з рішучістю й одностороннім дотриманням національних інтересів, що б не сталося. Він знає, що для досягнення своїх цілей іноді доводиться ризикувати міжнародною популярністю, зазначає колишній міністр оборони Великої Британії Бен Воллес в матеріалі газети The Telegraph, повідомляють Контракти з посиланнім на ZN.ua.

Воллес повідомляє, що Нетаньягу знає, що міжнародній спільноті знадобиться так багато часу, щоб щось зробити, тому він сам повинен просто взятися за справу. Оскільки, якщо він цього не зробить, ніхто інший не забезпечить безпеку Ізраїля.

Щодо дій Росії в Україні, то Воллес вважає, що м'яка сила Британії завжди повинна бути підкріплена жорсткою силою.

"Усі ми на Заході робили сильні та сміливі заяви щодо Росії. Але реальність така, що ми не досягли своєї мети, і західна політика поступової допомоги Україні не працює. Путін думає, що ми не маємо цього на увазі, бо бачить, як ми вагаємося і роздумуємо, поки він відправляє в м'ясорубку все більше своїх солдатів", — пише колишній міністр оборони Британії.

Оценка материала:

5.00 / 5
Ізраїль показує, як перемогти Путіна в Україні — Воллес 5.00 5 5
Політика / Україна
02.10.2024 8446
Еще материалы раздела «Україна»