НОВИНИ ДНЯ: Україна найближається до "найтемнішої години" – Financial Times про проблеми на фронті  У РФ відповіли, чи планують поновлювати зі США угоду про обмеження ядерних озброєнь  Синоптикиня попередила, коли Україну почнуть заливати дощі та повідомила, де злив не буде  У РФ знову намагаються залякати Америку: в російському МЗС зробили гучну заяву  Трамп може піти ще далі: експредставник Держдепу сказав, що чекає на Україну після виборів у США   Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києві  Дніпро та Запоріжжя: експерт назвав нові загрози для прифронтових міствсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2024 168

Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києві

У четвер і, можливо, п'ятницю столиця ще зможе насолодитися осіннім теплом, але далі прийде циклон.

1711462641-2006_03.10.24

У суботу-неділю Україну накриє дощовий циклон, але до того часу на переважній частині країни пануватиме сухе погода. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

За її даними, у четвер 3 жовтня дощі пройдуть в західних областях України. Також існує "малесенька ймовірність" опадів на Миколаївщині та Херсонщині. Решта України перебуватиме під впливом антициклону, тобто буде сухо.

Температура повітря у більшості областей України завтра буде досить високою як для цієї пори року: протягом дня +20+26 градусів, у західних областях +13+17 градусів.

У Києві четвер буде сухим і теплим – до +22 градусів. Вітер південний, невеликий, але надвечір стане рвучким.

А вже 5-6 жовтня із південного заходу до столиці прийде циклон, який принесе дощі. Разом із Києвом циклон також накриє переважну територію України, окрім сходу та південного сходу.

Інші новини погоди

Як писав УНІАН, вересень 2024 року у Києві виявився найтеплішим з 19 століття. За даними метеорологів, середньомісячна температура повітря у вересні в Києві дорівнювала +20,6°С, що на 5,7°С вище за кліматичну норму.

За прогнозом Укргідрометцентру, погода у жовтні 2024 в Україні буде теплішою, ніж зазвичай. Загалом температура буде на 1-1,5 градуси вищою за норму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києві 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2024 168
Еще материалы раздела «Суспільство»