НОВИНИ ДНЯ: США після виборів можуть дозволити Україні завдавати ударів вглиб РФ — WP  Дощі вщухнуть, але буде прохолодно: прогноз погоди на вівторок, 1 жовтня  Наприкінці вересня в Києві зафіксували ще три температурні рекорди  На заході України завтра дощитиме, температура повітря знизиться до +4°  Синоптики дали прогноз на 29 вересня в Україні. Де сильно холодає  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°всі новини дня
02.10.2024 146

Уряд змінив порядок бронювання від мобілізації

Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (Портал Дія).

Про це повідомляють Контракти з посиланням на РБК-Україна.

Згідно з постановою від 1 жовтня 2024 р. №1125, у списки на бронювання можуть "включаються військовозобов’язані, які взяті на персональний військовий облік у відповідному державному органі, підприємстві, установі".

Крім того, уряд уточнив вимоги до інформації, яка має міститися у списках на бронювання, доповнивши перелік такими даними:

  • реквізити військово-облікового документа (у паперовій або електронній формі);
  • військово-облікова спеціальність;
  • дата уточнення військово-облікових даних.

Згідно з постановою, у разі позитивного результату перевірки, проведеної, засобами Реєстру військовозобов’язаних переведення військовозобов’язаного на спеціальний військовий облік на строк дії відстрочки здійснюється автоматично у разі, коли військовозобов’язаний:

  • перебуває на військовому обліку та має військово-обліковий документ (у паперовій або електронній формі);
  • уточнив дані щодо перебування на військовому обліку ;
  • не перебуває у розшуку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Уряд змінив порядок бронювання від мобілізації 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
02.10.2024 146
Еще колонки: Колонки / Блоги