НОВИНИ ДНЯ: Вчені з’ясували, чому відбувається "витік" атмосфери Землі  Перепис населення в Україні: чи будуть видавати дані карток і до чого тут мобільні вишки  Призовники мають у 17 років стати на облік, в іншому разі – штраф: законопроєкт  Картопляні крокети: рецепт оригінального гарніру  Шольц вирішив поговорити з Путіним: у Кремлі відреагували  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Демобілізація в Україні: військовий відповів, чи реально це заразвсі новини дня
Політика
Світ
03.10.2024 374

Сі Цзіньпін дав обіцянку Путіну

Країни вихваляються чудовою співпрацею.

a04b0c91e5b37c7f9119c8bbd78652b7_03.10.254

Лідер Китаю Сі Цзіньпін запевнив президента-диктатора Володимира Путіна в готовності Пекіна розширювати всебічне співробітництво з агресоркою РФ та спільно робити внесок у підтримання стабільності на планеті. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у привітанні Сі до 75-річчя встановлення дипломатичних відносин між країнами, йдеться на сайті МЗС КНР.

"Я надаю великого значення розвитку китайсько-російських відносин і готовий працювати з президентом Путіним, щоб… постійно розширювати всебічне співробітництво між Китаєм і Росією… та продовжувати робити внесок у підтримання миру і стабільності на планеті", — написав китайський лідер.

З його слів, Пекін і Москва є світовими державами та великими країнами, що розвиваються, політична взаємна довіра між ними продовжує зміцнюватись, а їхня практична співпраця досягла чудових результатів.

Зовнішньополітичне відомство КНР повідомило, що "фюрер" Путін назвав сучасні російсько-китайські відносини такими, що перебувають на рекордно високому рівні за всю історію. За словами глави Кремля, Пекін і Москва активно співпрацюють у різних сферах, ефективно взаємодіють у міжнародних та регіональних справах і він вірить, що "російсько-китайське всеосяжне стратегічне партнерство продовжуватиме зміцнюватись та сприяти безпеці і стабільності в Євразії та світі".

Нагадаємо, видання The Times виявило докази того, що Китай рятує Росію і допомагає воювати проти України. В документі йдеться про те, що одна з компаній Китаю направила до Росії для випробувань низку спеціально розроблених військових безпілотників. Їхній кінцевий пункт призначення перебуває в Україні, на полі бою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сі Цзіньпін дав обіцянку Путіну 5.00 5 2
Політика / Світ
03.10.2024 374
Еще материалы раздела «Світ»