НОВИНИ ДНЯ: Путін одержимий ідеєю безсмертя: The Atlantic про намагання "фюрера" жити вічно  Чи готує РФ наступ з метою захоплення Запоріжжя: відповідь експерта  Помідори на зиму без оцту та стерилізації: дуже смачний і простий рецепт  Вчені з’ясували, чому відбувається "витік" атмосфери Землі  Перепис населення в Україні: чи будуть видавати дані карток і до чого тут мобільні вишки  Призовники мають у 17 років стати на облік, в іншому разі – штраф: законопроєкт  Картопляні крокети: рецепт оригінального гарнірувсі новини дня
Політика
Україна
03.10.2024 146

Чому РФ збільшила кількість ударів КАБами по Запоріжжю: пояснив військовий оглядач

Окупанти цілеспрямовано обстрілюють житлову забудову та цивільну інфраструктуру.

f7502285b39ff82aef1a2a93de99a83f_03.10.24

Росіяни активно обстрілюють Запоріжжя саме КАБами, бо їм вдалося збільшити радіус застосування авіабомб. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів військовий оглядач Денис Попович в етері Еспресо.

"Це повʼязано з тим, що їм вдалося збільшити радіус застосування цих КАБів за допомогою удосконалення модуля планерування та корекції. Зараз у них є змога обстрілювати наші території на відстані понад 80 км. Втім, варто зауважити, куди прилітають КАБи. Окупанти обстрілюють житлову забудову міста та цивільну інфраструктуру. Тобто фактично вони продовжують терор цивільного населення. Вони продовжують залякувати цивільних і знищувати інфраструктуру", – пояснив Попович.

Коментуючи заяву речника Сил оборони півдня Владислава Волошина про підготовку штурмів окупантів на Запорізькому напрямку, Попович заявив: "Якби Російська Федерація готувалася до наступальних операцій на Запорізькому напрямку, то насамперед вони б атакували військові обʼєкти, а не цивільні, зокрема логістику, розташування військ та обʼєкти, повʼязані з військовою інфраструктурою".

Нагадаємо, військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко відповів, чи готує РФ наступ з метою захоплення Запоріжжя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому РФ збільшила кількість ударів КАБами по Запоріжжю: пояснив військовий оглядач 5.00 5 2
Політика / Україна
03.10.2024 146
Еще материалы раздела «Україна»