НОВИНИ ДНЯ: Перші дебати кандидатів у віцепрезиденти США: хто кращий для України - Трамп чи Гарріс  Путін одержимий ідеєю безсмертя: The Atlantic про намагання "фюрера" жити вічно  Чи готує РФ наступ з метою захоплення Запоріжжя: відповідь експерта  Помідори на зиму без оцту та стерилізації: дуже смачний і простий рецепт  Вчені з’ясували, чому відбувається "витік" атмосфери Землі  Перепис населення в Україні: чи будуть видавати дані карток і до чого тут мобільні вишки  Призовники мають у 17 років стати на облік, в іншому разі – штраф: законопроєктвсі новини дня
Політика
Україна
03.10.2024 190

Чи готує РФ наступ з метою захоплення Запоріжжя: відповідь експерта

Росіяни стягують особовий склад на Запорізький напрямок.

bd5e2c46953cd6ecab932c42b6ee0521_03.10.24

Армія РФ активізувалася на Запорізькому напрямку. Втім, масштабного наступу окупаційних військ з метою захоплення Запоріжжя не буде. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в коментарі "РБК.Україна".

Днями речник Сил оборони півдня Владислав Волошин заявив, що росіяни стягують особовий склад та готуються до штурмів на Запорізькому напрямку.

"Можливо, підуть уперед, але на окремих локаціях. У районі Роботинського виступу, на Гуляйпільському чи Времівському напрямках. Але не буде якогось масштабного наступу, наприклад, з метою захоплення Запоріжжя", - вважає Олександр Коваленко

Нагадаємо, Владислав Волошин повідомляв, що армія РФ готує новий штурм та перекидає техніку на поле бою в Запорізькій області. Існує тенденція загострення ситуації на лінії бойового зіткнення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи готує РФ наступ з метою захоплення Запоріжжя: відповідь експерта 5.00 5 2
Політика / Україна
03.10.2024 190
Еще материалы раздела «Україна»