НОВИНИ ДНЯ: 4 жовтня дощів в Україні побільшає: які області намочить  Саудівська Аравія може залишити РФ без грошей на війну: деталі від Politico  Шоколадна помадка: смачний рецепт із двох інгредієнтів  В Україні прогнозують теплу погоду до кінця тижня - вдень прогріє до +28°  Понад 66% українців високо оцінюють дії влади з боротьби з енергетичною кризою, - соцопитування  Росіяни готуються до безпрецедентної атаки на Керченський міст, - "Кримський вітер"  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вереснівсі новини дня
Політика
Україна
04.10.2024 232

Міністр оборони відповів, чи планується відставка Буданова

За словами депутата, Умєров прокоментував чутки, які з'являються в інформаційному просторі щодо заміни глави ГУР.

ca18765a78bc938e0da510975a3132b6_04.10.24

1 жовтня, відбулося засідання Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Деталі засідання розповів заступник цього комітету, нардеп від "Слуги народу" Юрій Мисягін.

За словами депутата, на засіданні був присутній міністр оборони Рустем Умеров. Міністра попросили прокоментувати чутки, які з'являються в інформаційному просторі щодо заміни глави ГУР України Кирила Буданова.

"На що шановний міністр відповів, що на сьогодні це питання не обговорюється", – сказав Мисягін.

Раніше повідомлялося, що очільник Міноборони Умєров звільнив двох заступників керівника ГУР Буданова. На тлі чого в Мережі почали "розганяти" чутки про відставку самого керівника ГУР.

Оценка материала:

5.00 / 2
Міністр оборони відповів, чи планується відставка Буданова 5.00 5 2
Політика / Україна
04.10.2024 232
Еще материалы раздела «Україна»