НОВИНИ ДНЯ: Такого в нас не було. Зеленський зробив заяву про українську зброю  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic  Україна найближається до "найтемнішої години" – Financial Times про проблеми на фронті  У РФ відповіли, чи планують поновлювати зі США угоду про обмеження ядерних озброєнь  Синоптикиня попередила, коли Україну почнуть заливати дощі та повідомила, де злив не буде  У РФ знову намагаються залякати Америку: в російському МЗС зробили гучну заявувсі новини дня
03.10.2024 356

Укртелеком не підвищуватиме ціни в 2024 році

Цього року ціни на інтернет від Укртелеком залишаться без змін. Анонсоване багатьма провайдерами підвищення тарифів на послугу інтернет через перехід на нову для них загальну систему оподаткування жодним чином не вплине на клієнтів Укртелеком.

На відміну від багатьох інших гравців, Укртелеком — великий системний оператор, тарифи якого завжди відповідали ринку. У тарифі для кінцевого споживача більше 30% займають податки. При цьому Укртелеком своєчасно та в повному обсязі сплачує їх у бюджети всіх рівнів. Зокрема, в 2023 році компанія сплатила понад 1,35 млрд грн податків, а за перші шість місяців 2024 року — понад 660 млн грн. Про це повідомляють Контракти.UA.

«Більше того, ми розробили новий тариф «Ціна не новина», завдяки якому наші абоненти знатимуть свою ціну протягом двох років! Ціна не буде змінюватись через інфляцію, витрати на підтримку енергонезалежності мереж, тощо. Це дозволить новим абонентам планувати витрати на інтернет у своєму сімейному бюджеті», — говорить Ігор Яремчук, комерційний директор Укртелеком.

Продовжуємо працювати, щоб ви завжди були на зв’язку!

Оценка материала:

5.00 / 2
Укртелеком не підвищуватиме ціни в 2024 році 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
03.10.2024 356
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»