НОВИНИ ДНЯ: Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"  Спагеті з м’ясним рагу: рецепт від Савви Лібкіна  В Україні прогнозують теплу погоду до кінця тижня - вдень прогріє до +28°  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
04.10.2024 141

Масовий розстріл українських полонених: у США відреагували

Росіяни з початку війни постійно вчиняють воєнні злочини.

f9c17bc28bc9929a28415f248d80c639_04.10.24

У Сполучених Штатів наразі немає додаткової інформації щодо масового розстрілу українських військовополонених росіянами, але слід враховувати, що РФ вчиняє звірства в Україні з самого початку вторгнення у 2022 році. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив речник Держдепартаменту США Метью Міллер, передає Укрінформ.

Він заявив, що у Держдепі бачили повідомлення про масовий розстріл українських полонених.

"Ми бачили ці повідомлення (про розстріл росіянами українських полонених – ред.). Я не маю незалежної інформації на підтвердження цього, але вважаю доречним, що Україна проводить розслідування", - зазначив представник зовнішньополітичного відомства США.

Водночас у ширшому контексті Міллер зауважив, що "від самого початку конфлікту Росія вчиняє жахливі дії".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське командування схвалює страти військовополонених бійців ЗСУ.

Крім того, ми раніше інформували, що прокуратура повідомила подробиці розстрілу українських полонених на Покровському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Масовий розстріл українських полонених: у США відреагували 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
04.10.2024 141
Еще колонки: Колонки / Блоги