НОВИНИ ДНЯ: Рецепт канелоні з м'ясним фаршем  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  "Ринок тютюну та алкоголю без контрабанди". В Україні готують запуск системи еАкциз, - Федоров  Словаччина хоче відновити відносини з Росією: до чого тут Україна  На вихідних у більшості регіонів Україні дощитиме, вдень до +27°  Лукашенко відзначився черговою цинічною заявою щодо України  В Україні впали продажі вживаних авто: які моделі найпопулярнішівсі новини дня
Політика
Україна
05.10.2024 141

Міноборони: 128 тисяч кв. км суходолу забруднено вибухонебезпечними предметами

Через російську агресію 128 000 кв. км суходолу та 14 000 кв. км акваторії України досі забруднено вибухонебезпечними предметами.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони України. У відомстві зазначили, що забруднення вибухонебезпечними предметами є наслідком повномасштабного вторгнення РФ. Це має суттєвий вплив на безпеку цивільного населення, сільського господарства, промисловості та соціально-економічне зростання в постраждалих регіонах.Про це повідомляють Контракти.UA.

«Ці ризики негативно впливають на життя понад 6 млн українців»,  — заявив начальник Головного управління протимінної діяльності МО України Руслан Берегуля.

Оценка материала:

5.00 / 2
Міноборони: 128 тисяч кв. км суходолу забруднено вибухонебезпечними предметами 5.00 5 2
Політика / Україна
05.10.2024 141
Еще материалы раздела «Україна»