НОВИНИ ДНЯ: Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"всі новини дня
Політика
Європа
06.10.2024 2967

Орбан пригрозив Європейському Союзу: що розлютило політика

Прем'єр не погоджується з політикою ЄС щодо мігрантів.

714c2b2b2e66194d75222799d19a7e4f_06.10.24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вкотре пригрозив Європейському Союзу. Причиною стало питання біженців та міграційна суперечка. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

На сторінці політика в мережі Х з'явилося повідомлення.

Угорський прем'єр пригрозив Брюсселю відправити мігрантів, якщо Євросоюз не припинить "переслідувати" країну за обмежувальну політику надання притулку.

"Бюрократи в Брюсселі, здається, не розуміють повідомлення. Якщо вони продовжуватимуть нас переслідувати, використовуючи закон про нелегальних мігрантів, ми перевеземо мігрантів від угорського кордону до головної площі Брюсселя (відповідно до правил, викладених у їхньому невдалому міграційному пакті)", - написав політика.

Він зазначив, що Євросоюз "застелив своє ліжко", а зараз має "у нього лягти".

Нагадаємо, Die Weltwoche повідомило, що прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан ініціює проведення "мирного" саміту між президентом України Володимиром Зеленським і президентом Росії Володимиром Путіним.

Оценка материала:

5.00 / 1
Орбан пригрозив Європейському Союзу: що розлютило політика 5.00 5 1
Політика / Європа
06.10.2024 2967
Еще материалы раздела «Європа»