НОВИНИ ДНЯ: "Не знаю, чи буде це мирно": Байден попередив про можливі наміри Трампа, якщо йому “не сподобається” результат виборів у США  Вибори у США. Топ-5 фактів про виборчу кампанію 2024 року  Навіщо кухарі додають до тушкованої капусти молоко: ви точно про це не знали  Місяць до виборів у США. Які рейтинги у Трампа й Гарріс і що вони готують один проти одного  Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москву  Як тушкувати капусту в каструлі, з м'ясом на сковорідці, скільки часу потрібно для її приготуваннявсі новини дня
Політика
Україна
06.10.2024 207

Не наші методи: нардеп від “Слуги народу” висловився про великі гроші для добровольців ЗСУ

Народний депутат називає великі виплати військовим "неправильною мотивацією".

1e0c586005c4ea36faa3c1b53d266226_06.10.24

Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Кривошеєв вважає, що заманювати добровольців до української армії великими грішми неправильно. Мовляв, такі методи притаманні державі-агресорці і вони не годяться для України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив член комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва в ефірі телеканалу "Київ24".

Він зауважив, що в Росії вважається нормою заманювати мешканців "депресивних" регіонів великими виплатами за контракт з російською армією. Але це не наші методи.

"Українці насправді готові воювати за свою землю і за свою ідеологію, за право жити вільно, вільними людьми. Відповідно така мотивація як гроші, вона не спрацює, навіть якщо погодяться західні партнери допомагати цими грошима, тому що це неправильна мотивація", — заявив Ігор Кривошеєв.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив новий Порядок призначення та виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті) або інвалідності деяких категорій осіб відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

Оценка материала:

5.00 / 2
Не наші методи: нардеп від “Слуги народу” висловився про великі гроші для добровольців ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
06.10.2024 207
Еще материалы раздела «Україна»