НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 7-13 жовтня 2024 року  Дощі та аномальне тепло: що очікувати від погоди в Україні 7 жовтня  Захід вже не боїться ядерних погроз Путіна, - Time  Дубайська авіакомпанія Emirates Airlines заборонила пейджери та рації після атак у Лівані  В Україні знову буде тепло: прогноз погоди на тиждень, 7-13 жовтня  НАТО планує створити ще майже півсотні нових бойових бригад, - Die Welt  Зеленський про удари по аеродромах РФ: те, що найбільше потрібновсі новини дня
Політика
Україна
07.10.2024 1622

Буданов отримав відзнаку за внесок воєнної розвідки у боротьбі з окупантами

Очільник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов був нагороджений прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем за внесок у боротьбу проти російських загарбників під час війни. Відзнаку було вручено за значні досягнення воєнної розвідки у протидії агресору.

2024_10_06_10_04_56_07.10.24

Про це заявив Буданов, пише РБК-Україна з посиланням на його допис в Telegram. Про це повідомляють Контракти.UA.

Буданов подякував Шмигалю та українському уряду за визнання результатів роботи ГУР і підтримку спецслужби.

Він зазначив, що ця відзнака символізує важливість роботи кожного розвідника, які щодня працюють сміливо та наполегливо для захисту країни.

"Ця символічна відзнака підкреслює роль і важливість роботи кожного розвідника й розвідниці, які щодня й щоночі працюють на різних ділянках боротьби з державою-агресором - сміливо, нестандартно, невтомно та наполегливо", - зазначив він.

Буданов також підкреслив, що ГУР продовжує боротися за захист України та українського народу від російських окупантів і воєнних злочинців.

Нагадаємо, 1 жовтня президент України Володимир Зеленський заслухав доповідь керівника ГУР Кирила Буданова. У ході зустрічі обговорювалися плани та наміри російських військ на період до кінця 2024 року.

Крім того, 28 вересня Буданов перевірив позиції розвідників у Харківській області та разом з командирами провів планування операцій.

Також Буданов заявив про "кратне збільшення" наземних дронів на війні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Буданов отримав відзнаку за внесок воєнної розвідки у боротьбі з окупантами 5.00 5 3
Політика / Україна
07.10.2024 1622
Еще материалы раздела «Україна»