НОВИНИ ДНЯ: Кремль збільшує фінансові стимули для охочих йти на війну: аналітики розкрили деталі  Маринована капуста з болгарським перцем: рецепт смачного овочевого салату  Коли святкуємо Новий 2025 рік: яка тварина стане його символом, що вона означає і на кого вплине  У понеділок Україну накриють сильні дощі: синоптик розповіла, які області заливатиме  "За нами не заіржавіє". У Лаврова відзначилися ядерними погрозами на адресу США  Рецепт смаженої цілої цвітної капусти з місо та гірчицею  Час туманів: синоптики обіцяють українцям наступного тижня «грибну» погодувсі новини дня
Політика
Європа
07.10.2024 7509

Війна в Україні може закінчитись протягом двох тижнів без підтримки Заходу, - Боррель

Війна в Україні може закінчитися протягом двох тижнів, якщо Захід припинить надавати підтримку Києву. Однак це призведе до досягнення цілей російського диктатора Володимира Путіна.

Про це заявив голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель, повідомляє РБК-Україна з посиланням на 20 хвилин. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Багато хто хоче, щоб війна закінчилася якомога швидше. Насамперед, самі українці. Але головне - як. Якщо ми перестанемо підтримувати Україну, війна закінчиться через два тижні, і Путін досягне своїх цілей", - зазначив він.

Боррель наголосив, що Європа має продовжувати підтримувати Україну, щоб у майбутньому переговори відбувалися на умовах, які забезпечують суверенітет і територіальну цілісність країни, що також важливо для безпеки Європи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Війна в Україні може закінчитись протягом двох тижнів без підтримки Заходу, - Боррель 5.00 5 2
Політика / Європа
07.10.2024 7509
Еще материалы раздела «Європа»