НОВИНИ ДНЯ: Рецепт запіканки з гарбуза з пастою і шпинатом  Зимове сонцестояння 2024 року: точний час, чому цей день був настільки важливим для українців  8 жовтня погода в Україні помітно зміниться  Як Україна дає відсіч путінським безпілотникам-розвідникам — The Times  Яблучний пиріг: ідеальний рецепт традиційної випічки  У вівторок буде хмарно, переважно без опадів - вдень до +21°  У Раді обмежують використання Telegram: що про це відомовсі новини дня
Політика
Україна
08.10.2024 136

ЗСУ завдали удару по найбільшій у Криму нафтобазі: Генштаб - про пожежу у Феодосії

Генштаб повідомив про успішне ураження нафтобази.

2a3b8bd1893c8250841cab728c2c560c_07.10.24

Генштаб підтвердив ураження у Феодосії морського нафтового терміналу, який є найбільшим у Криму. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

"Вночі (7 жовтня - ред.) завдано успішного удару по морському нафтовому терміналу противника, що в тимчасово окупованій Феодосії АР Крим. В районі об’єкту зафіксовано займання. Наслідки ураження уточнюються. Феодосійський термінал найбільший у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів, які використовувалися, зокрема і для забезпечення потреб окупаційної армії рф", - сказано у повідомленні.

Там додали, що атакували об'єкт противника підрозділи ракетних військ Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України.

"Заходи щодо підриву воєнно-економічного потенціалу російської федерації тривають", - додали у відомстві.

Нагадаємо, у ніч проти 7 жовтня у тимчасово окупованій Феодосії спалахнула нафтобаза.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ завдали удару по найбільшій у Криму нафтобазі: Генштаб - про пожежу у Феодосії 5.00 5 2
Політика / Україна
08.10.2024 136
Еще материалы раздела «Україна»