НОВИНИ ДНЯ: Меланія проти Трампа: експерша леді США зробила гучні заяви напередодні виходу мемуарів  Під поверхнею Місяця виявили несподіваний рух: що там відбувається  8 жовтня погода в Україні помітно зміниться  У вівторок буде хмарно, переважно без опадів - вдень до +21°  У Раді обмежують використання Telegram: що про це відомо  У Києві випала рекордна кількість опадів: такого не було 54 роки  Зеленський повідомив, що і чому стало "дуже важливим етапом війни"всі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
08.10.2024 177

"Обухов" захлинувся: українська розвідка вивела із ладу корабель Балтійського флоту РФ

За інформацією розвідки, корабель базувався у місті Балтійськ та мав виходити на бойове чергування.

893fb46d294db515f6315c1fde7b6dfa_08.10.24

ГУР МО України провела успішну операцію та вивела з ладу тральщик Балтійського флоту ЗС РФ "алєксандр обухов". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО.

За інформацією розвідки, корабель базувався у місті Балтійськ та мав виходити на бойове чергування, але тепер він зазнав важких пошкоджень. Через появу отвору у газоході до двигуна потрапила вода - "Обухов" захлинувся.

"Тепер російський тральщик став на капітальний ремонт, і це може виявитись серйозною проблемою ― пошкоджений двигун М-503 дволі дефіцитна річ. Ремонт ключової установки на кораблі технічно складний та дороговартісний. Виведений з ладу ворожий корабель зовсім нещодавно, у липні цього року, проходив ремонтні роботи у місті санкт-петербург", - йдеться у повідомленні.

У ГУР додають, що "Обухов" - це вже другий знешкоджений корабель Балтійського флоту ЗС РФ за останні півроку.

Нагадаємо, за даними Defense Express, Росія

Оценка материала:

5.00 / 2
"Обухов" захлинувся: українська розвідка вивела із ладу корабель Балтійського флоту РФ 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
08.10.2024 177
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»