НОВИНИ ДНЯ: В ЄС знайшли шлях обходу вето Угорщини на 6 млрд євро військової допомоги Україні, - Bloomberg  У Раді зробили нову заяву щодо зниження мобілізаційного віку до 20 років  Минулий рік став найпосушливішим за 30 років: кліматологи ООН  У Міноборони знайшли ефективний інструмент мобілізації добровольців: про що мова  Відкотився на десятки років. Експерт розповів про можливості ХАМАСу після боїв у Секторі Газа  Наближення України до НАТО ціною втрати територій: український дипломат різко висловився про таку ідею  В Україну йде різке похолодання: синоптик назвала датувсі новини дня
Політика
Світ
09.10.2024 636

Чи буде Україна в НАТО: Гарріс ухилилась від прямої відповіді

Водночас Гарріс заявила, що не буде зустрічатися із Путіним для переговорів.

b0a995d5ac562b84d23f9e6a0b923d8d_09.10.24

Віце-президентка США та кандидат у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс не відповіла прямо, чи буде Україна у НАТО. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише CBS News.

Гарріс запитав, чи підтримує вона розширення Північноатлантичного альясу, приєднавши України. На що вона не змогла прямо відповісти: "Це все питання, які ми будемо вирішувати, якщо ми дійдемо до цього колись. А зараз ми підтримуємо здатність України захистити себе від неспровокованої агресії Росії".

Також вона сказала, що не буде зустрічатися на двосторонній основі з Володимиром Путіним для переговорів щодо припинення війни в Україні.

"Україна має сказати про майбутнє України. Не буде успіху в припиненні цієї війни без участі України та статуту ООН у тому, як виглядає цей успіх", - додала Гарріс.

Нагадаємо, словацький прем'єр Фіцо виключив вступ України до НАТО за його уряду.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи буде Україна в НАТО: Гарріс ухилилась від прямої відповіді 5.00 5 2
Політика / Світ
09.10.2024 636
Еще материалы раздела «Світ»