НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: у ТЦК нагадали особливості перевірки військово-облікових документів  Курячі відбивні, запечені з яйцем сиром та помідорами: рецепт ефектної страви  Коли Геловін 2024 року в Україні: що це за свято, його традиції  Путін зніс свою резиденцію в Сочі через страх перед атаками безпілотників  Після гучної заяви про НАТО: Фіцо висловився про вступ України до ЄС  Рецепт запіканки з гарбуза з пастою і шпинатом  Зимове сонцестояння 2024 року: точний час, чому цей день був настільки важливим для українціввсі новини дня
08.10.2024 190

В Україні знизилося споживання електроенергії

Завдяки зміні погоди в Україні знижується споживання електроенергії.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на НЕК "Укренерго".

"Споживання знизилось. Сьогодні, 8 жовтня, його рівень, станом на 9:30, був на 6,5% нижчим, ніж у понеділок. Це пояснюється зміною погодних умов та значно ефективнішою, ніж учора, роботою побутових СЕС", - йдеться у повідомленні.

Оскільки енергосистема ще відновлюється після масованих російських атак й у вечірні години є дефіцит потужності, Укренерго закликає українців за можливості користуватися потужними побутовими приладами із 10:00 до 16:00.

Імпорт електроенергії 8 жовтня запланований із Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, Молдови загальним обсягом 2 199 МВт-годин.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні знизилося споживання електроенергії 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
08.10.2024 190
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»