НОВИНИ ДНЯ: Гарріс відмовилася від двосторонніх переговорів з Путіним щодо припинення війни в Україні  Фарширований гарбуз: рецепт ефектної та корисної страви  В Україні потеплішає на кілька днів. Синоптикиня дала прогноз погоди  В Укргідрометцентрі порадували українців потеплінням 9 жовтня  До ТЦК за 7 днів, повістки поштою та бронь. Як змінили правила мобілізації в Україні  8 жовтня погода в Україні помітно зміниться  У вівторок буде хмарно, переважно без опадів - вдень до +21°всі новини дня
09.10.2024 164

КНДР може відправити своїх військових до України на підтримку Росії: у міноборони Південної Кореї зробили заяву

Північна Корея прагне зміцнити зв'язки з РФ, про що свідчить двостороння угода, яка містить пункт про взаємну оборону, підписана Кім Чен Ином і Путіним у червні. 

5578865782bc289564e78dbfcc37701c_09.10.24

Північна Корея може скерувати свої війська до України на підтримку Росії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це у вівторок, 8 жовтня, попередив міністр оборони Південної Кореї Кім Йонг Хен, передає Yonhap.

У відомстві зазначили, що Північна Корея прагне зміцнити зв'язки з Росією, про що свідчить двостороння угода, яка містить пункт про взаємну оборону, підписана північнокорейським лідером Кім Чен Ином і президентом Росії Володимиром Путіним на переговорах на вищому рівні в червні.

"Оскільки Росія і Північна Корея підписали взаємний договір, подібний до військового союзу, можливість такого розгортання є дуже ймовірною", – заявив міністр оборони Кім Йонг Хен законодавцям під час парламентських слухань.

Занепокоєння Південної Кореї підживлюють і повідомлення про загибель шістьох північнокорейських військовослужбовців на окупованих територіях України.

Кім Йонг Хен заявив, що це повідомлення також, ймовірно, є правдою.

Нагадаємо, Кім Чен Ин пригрозив США та Південній Кореї ядерною зброєю у разі нападу.

Оценка материала:

5.00 / 2
КНДР може відправити своїх військових до України на підтримку Росії: у міноборони Південної Кореї зробили заяву 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
09.10.2024 164
Еще колонки: Колонки / Блоги