НОВИНИ ДНЯ: Меланія проти Трампа: експерша леді США зробила гучні заяви напередодні виходу мемуарів  Під поверхнею Місяця виявили несподіваний рух: що там відбувається  8 жовтня погода в Україні помітно зміниться  У вівторок буде хмарно, переважно без опадів - вдень до +21°  У Раді обмежують використання Telegram: що про це відомо  У Києві випала рекордна кількість опадів: такого не було 54 роки  Сонця не чекати? Синоптики дали прогноз на новий робочий тиждень в Українівсі новини дня
Бізнес
Економіка
08.10.2024 146

Ціни на автогаз продовжують зростати

За тиждень з 1 по 8 жовтня середня роздрібна вартість скрапленого газу в Україні зросла ще на 54 копійок – до 33,77 грн за літр.

Від початку вересня літр автогазу АЗС подорожчав в середньому майже на 5 гривень, повідомляють Контракти з посиланням на Enkorr.

Зокрема, за останній тиждень на 1 гривню за літр зросли ціни на автогаз у консолідованій мережі "Приват", а також на АЗС "Укрнафти", Shell, SOCAR, VST, "Олас", VostokGaz, "Рур груп", RLS, Luxwen і Rodnik.

Найменше – на 0,35 грн/л – подорожчало пальне у київській мережі KLO, до 34,89 грн/л.

В інших мережах вартість газу зросла у середньому на 0,37-0,83 грн/л.

Оператори ринку прогнозують подальше зростання вартості газу в гурті через зростання цін у закордонних постачальників. Це своєю чергою позначиться на цінниках на АЗС.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ціни на автогаз продовжують зростати 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
08.10.2024 146
Еще материалы раздела «Економіка»