НОВИНИ ДНЯ: В ЄС знайшли шлях обходу вето Угорщини на 6 млрд євро військової допомоги Україні, - Bloomberg  У Раді зробили нову заяву щодо зниження мобілізаційного віку до 20 років  Минулий рік став найпосушливішим за 30 років: кліматологи ООН  У Міноборони знайшли ефективний інструмент мобілізації добровольців: про що мова  Відкотився на десятки років. Експерт розповів про можливості ХАМАСу після боїв у Секторі Газа  Наближення України до НАТО ціною втрати територій: український дипломат різко висловився про таку ідею  В Україну йде різке похолодання: синоптик назвала датувсі новини дня
Політика
Світ
09.10.2024 481

У останніх опитуваннях розрив мід Трампом і Гарріс скоротився

Віце-президентка від Демократичної партії США і кандидатка на пост глави держави Камала Гарріс випереджає у опитуваннях свого суперника, республіканця Дональда Трампа лише на три відсотки:  46% проти 43% відповідно.

Про це свідчать дані опитування Reuters/Ipsos, пише Reuters. Про це повідомляють Контракти.UA.

Раніше, у вересні, Трамп відставав від Гарріс на шість пунктів.

Зазначається, що американці, які брали участь у опитуванні, вважають, що головною проблемою, з якою стикається країна, є економіка і що Трамп має кращий підхід до вирішення "вартості життя" порівняно із Гарріс.

Проте опитані виборці вважають, що Гарріс є кращим кандидатом для подолання розриву між заможними та пересічними американцями.

Під час останнього опитування виборці довіряли гостроті розуму Харріс більше, ніж Трампу, причому 55% погодилися з твердженням, що вона «має гострий розум та здатна впоратися з викликами», порівняно з 46%, які сказали те саме про Трампа.

Оценка материала:

5.00 / 2
У останніх опитуваннях розрив мід Трампом і Гарріс скоротився 5.00 5 2
Політика / Світ
09.10.2024 481
Еще материалы раздела «Світ»