НОВИНИ ДНЯ: Українців попередили про сильні заморозки найближчими днями: де чекати похолодання  Як закінчиться війна в Україні: прогноз командира зі спецпідрозділу ГУР  Перемога не буде такою, як ви можете собі уявити – Сенцов  Синоптикиня попередила про ймовірність заморозків на більшості території України  Як багато у ЗСУ "бусифікованих" – Сенцов поділився спостереженнями  Путін вніс до Держдуми проєкт про стратегічний договір з КНДР  Не тільки через образу Кім Чен Ина. Чим викликані погрози КНДР у бік Південної Кореївсі новини дня
Політика
Україна
11.10.2024 141

У Раді подали понад 2 тисячі правок до проекту бюджету, - нардеп

Народні депутати подали понад 2 тисячі правок до проект державного бюджету на 2025 рік. Це більше, ніж було минулого року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Бюджетного комітету ВРУ, народного депутата Роксолану Підласу в ефірі телемарафону. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Зараз ми розглядаємо поправки в Бюджетному комітеті. Народні депутати нам подали 2098 поправок. Це майже на 500 більше, ніж в минулому році. І для того, щоб опрацювати цей масив даних і розібратися в кожній темі, потрібен час", - сказала вона.

За словами нардепа, у Раді планують голосувати за проект держбюджету у першому читанні в кінці жовтня, а голосування в другому читанні і в цілому - в кінці листопада.

"Це нам дозволяє вкластися в наш законодавчий термін і ухвалити проект закону до 1 грудня цього року", - додала Підласа.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Раді подали понад 2 тисячі правок до проекту бюджету, - нардеп 5.00 5 2
Політика / Україна
11.10.2024 141
Еще материалы раздела «Україна»