НОВИНИ ДНЯ: Чи доведеться Україні переглядати мобілізаційний вік: відповідь експерта  У Києві очікуються сильні заморозки: названо дати  План перемоги України над Росією: Британія знає, як вирішити ситуацію  Кінець ери нафти та падіння цін: МЕА прогнозує нове століття в енергетиці  Заморозки майже по всій території України: прогноз погоди на 18 жовтня  США оголосили про пакет допомоги Україні на 425 млн доларів: яку зброю він містить  Шольц заявив про готовність поговорити з Путіним про мир в Українівсі новини дня
Бізнес
Економіка
11.10.2024 173

Стало відомо, скільки газу видобула група "Нафтогаз" з початку 2024 року

За дев’ять місяців компанії групи "Нафтогаз" – АТ "Укргазвидобування" та ПАТ "Укрнафта" – видобули понад 11 млрд куб. м товарного газу. Це на 0,7 млрд куб. м більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу компанії. Про це повідомляють Контракти.UA

"Продовжуємо збільшувати український газовидобуток. Цього опалювального сезону, як і минулоріч, плануємо забезпечити населення України та інші категорії ПСО виключно власним ресурсом. Наразі ми на 2% перевищуємо планові обсяги видобутку. Вдячний колективам, що навіть попри війну вдається досягати поставлених цілей. Підтримуємо тенденцію розвитку енергонезалежності України й надалі", – зазначив очільник групи "Нафтогаз" Олексій Чернишов.

Нагадуємо, за підсумками першого півріччя Група Нафтогаз отримала 24,4 млрд грн чистого прибутку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, скільки газу видобула група "Нафтогаз" з початку 2024 року 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
11.10.2024 173
Еще материалы раздела «Економіка»