НОВИНИ ДНЯ: Не забудьте перевести годинники на зимовий час  Це вже востаннє: вночі в Україні переводять годинники на зимовий час 2024 року  На вихідних в Україні буде тепло і без опадів, прогріє до +18°  "Кволі" дощі з туманами та нульова температура: прогноз погоди в Україні на вихідні  Антициклон продовжить "гуляти". Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Зеленський відреагував на поїздку Гутерріша до Путіна: віддає перевагу спокусам у Казані  Контрастна температура. Синоптики повідомили про потепління та попередили, куди незабаром повернуться заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
12.10.2024 1308

Зеленський заявив, що ЗСУ не вистачає військової техніки

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українська армія стикається з нестачею військової техніки, і підтвердив плани провести наступного місяця другий саміт миру, щоб досягти припинення війни.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Bloomberg. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Перед зимою нам потрібна ваша підтримка", - заявив Зеленський у Парижі після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Відповідаючи на запитання журналістів під час поїздки європейськими столицями, він заявив, що припинення вогню не є темою обговорення з європейськими лідерами.

Раніше Зеленський під час зустрічі з прем'єр-міністром Великобританії Кіром Стармером у Лондоні представив деталі Плану перемоги. Лідери домовилися працювати над його реалізацією спільно із союзниками.

Після цього президент прилетів до Франції, де зустрівся з французьким колегою Еммануелем Макроном.

Зеленський представив Макрону план перемоги України і заявив про Саміт миру у листопаді.

За його словами, Україна не розглядає припинення вогню, щоб натомість отримати гарантії від країн Заходу Вкиди таких поступок у ЗМІ може поширювати Росія.

Оценка материала:

5.00 / 3
Зеленський заявив, що ЗСУ не вистачає військової техніки 5.00 5 3
Політика / Україна
12.10.2024 1308
Еще материалы раздела «Україна»