НОВИНИ ДНЯ: Чи доведеться Україні переглядати мобілізаційний вік: відповідь експерта  У Києві очікуються сильні заморозки: названо дати  План перемоги України над Росією: Британія знає, як вирішити ситуацію  Кінець ери нафти та падіння цін: МЕА прогнозує нове століття в енергетиці  Заморозки майже по всій території України: прогноз погоди на 18 жовтня  США оголосили про пакет допомоги Україні на 425 млн доларів: яку зброю він містить  Шольц заявив про готовність поговорити з Путіним про мир в Українівсі новини дня
12.10.2024 307

В Раді немає голосів за економічне бронювання – Веніславський

Член комітету ВР з питань нацбезпеки Федір Веніславський не бачить достатньої кількості голосів у парламенті для прийняття економічного бронювання й вважає вимоги щодо термінів демобілізації військових кроком до втрати державності.

Про це Веніславський заявив в інтерв'ю Radio NV, повідомляють Контракти.

"На сьогодні я не бачу, що в парламенті є достатня кількість голосів для підтримки такого економічного бронювання. Тому що це ще один водорозділ між тими, хто має гарну роботу, хто має гроші, і тими, хто таких грошей не має", – зазначив він.

Разом з тим, на питання, чи вже "поховали" ідею про економічне бронювання, Веніславський сказав: "Я не думаю, що ми її повністю поховали. Це питання дуже дискутивне. Воно безпосередньо корелюється з тими мільйонами, які заробляють на тіньових схемах".

Оценка материала:

5.00 / 2
В Раді немає голосів за економічне бронювання – Веніславський 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
12.10.2024 307
Еще колонки: Колонки / Блоги