НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про вибори в США: не знаю, яка буде пропозиція для України, бачимо три шляхи  В Україні на вихідних нічні заморозки до -5°, подекуди пройдуть дощі  В більшості областей України очікують дощі та заморозки: прогноз погоди на 19 жовтня  В Україні 18 жовтня без опадів, уночі - сильні заморозки  Киян попереджають про нічні заморозки до -3°  Чи доведеться Україні переглядати мобілізаційний вік: відповідь експерта  У Києві очікуються сильні заморозки: названо дативсі новини дня
Політика
Україна
13.10.2024 248

В застосунку "Резерв+" скоро з'являться нові функції, - Міноборони

У мобільному застосунку "Резерв+", розробленому Міністерством оборони України, планують додати нові функції. З'являться сервіси щодо онлайн-рекрутингу та оформлення відстрочки для чоловіків призовного віку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку заступниці міністра оборони з питань цифровізації Катерини Черногоренко. Про це повідомляють Контракти.UA.

Чиновниця зазначила, що відповідні функції планують запустити у "Резерві+" незабаром.

"Ми зробили найкращий сервіс для взаємодії військовозобовʼязаних і держави. І скоро запустимо відстрочки та онлайн - рекрутинг", - йдеться в публікації представниці Міноборони.

Вона також показала в мережі скрін, як може виглядати в застосунку оформлення "бронювання" від мобілізації.

Оценка материала:

5.00 / 2
В застосунку "Резерв+" скоро з'являться нові функції, - Міноборони 5.00 5 2
Політика / Україна
13.10.2024 248
Еще материалы раздела «Україна»