НОВИНИ ДНЯ: Українців попередили про сильні заморозки найближчими днями: де чекати похолодання  Як закінчиться війна в Україні: прогноз командира зі спецпідрозділу ГУР  Перемога не буде такою, як ви можете собі уявити – Сенцов  Синоптикиня попередила про ймовірність заморозків на більшості території України  Як багато у ЗСУ "бусифікованих" – Сенцов поділився спостереженнями  Путін вніс до Держдуми проєкт про стратегічний договір з КНДР  Не тільки через образу Кім Чен Ина. Чим викликані погрози КНДР у бік Південної Кореївсі новини дня
Політика
Україна
14.10.2024 224

Росіяни хотіли розділити угруповання ЗСУ в Курській області: експерт відповів, чи вдалося їм це зробити

Станом на 12 жовтня офіційної інформації від українського командування немає.

762fc9ce7b26318996e83b7ba18c7e3a_14.10.24

Днями росіяни відновили свій наступ в районі Любимівки Курської області і намагалися розділити угруповання ЗСУ, але їм це не вдалося. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів військовий оглядач Денис Попович в ефірі Radio NV.

"Приблизно 9−10 жовтня вони відновили свій наступ в районі Любимівки, здійснили механізовані штурми зусиллями підрозділів, зокрема 155-ї бригади морської піхоти, при підтримці танків. Вони просунулися в районі Любимівки. Це фактично вони продовжували свої наступальні дії, які вони розпочали місяць тому, у вересні, де вони в районі Снагості вдарили, просунулися до Любимівки. А позавчора вони намагалися продовжити ці наступальні дії, просунулися далі", – повідомив він.

Експерт запевнив, що українські сили знищили частину техніки, яку росіяни задіяли під час наступу.

"І справді, станом на вчора розпочався у росіян відкат назад. Але казати про те, що цей наступ захлинувся, наразі не треба, оскільки він фактично продовжується. Тобто росіяни продовжили штурмові дії в районі Любимівки", – підсумував він.

Нагадаємо, у РНБО повідомили, що російські військові у Курській області кидають колони на штурм.

Нагадаємо, українські бійці зірвали плани ворога на Курщині. Окупанти зазнали серйозних втрат.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни хотіли розділити угруповання ЗСУ в Курській області: експерт відповів, чи вдалося їм це зробити 5.00 5 2
Політика / Україна
14.10.2024 224
Еще материалы раздела «Україна»