НОВИНИ ДНЯ: Урагани, заручники та компромат. Як "жовтневі сюрпризи" визначають долю виборів у США  Де похований Колумб і ким він був за національністю: сенсаційне відкриття учених  У вівторок прогнозують дощі, вдень до 12° тепла  Експерт сказав, що потрібно змінити, щоб люди не боялись ТЦК  Дощі та заморозки: синоптикиня попередила українців про погіршення погоди  Вдарять перші морози — в Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на 14 жовтня  Де будуть перші заморозки в неділю: прогноз погоди на 13 жовтнявсі новини дня
Політика
Україна
15.10.2024 150

Експерт сказав, що потрібно змінити, щоб люди не боялись ТЦК

Багато чого потрібно ще змінити у свідомості людей.

Влада повинна чесно інформувати суспільство про реальний стан справ на фронті, підкреслюючи, що швидка перемога не є реальністю. Важливо уникати хибних надій і визнати, що ефективність мобілізації можна покращити через рекрутинг, щоб залучити більше військових до служби. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів командир батальйону К-2 Кирило Верес в інтерв'ю для 24 каналу.

Він зазначив, що, хоча не може сперечатися з Головнокомандувачем ЗСУ, його власний досвід під час підписання контракту відрізняється від офіційних заяв.

Верес підкреслив, що наразі відчуває лише мобілізацію через рекрутинг свого підрозділу. Він зазначив, що всі військові важливі для нього, за умови, що вони не вживають наркотики чи алкоголь на позиціях.

Нагадаємо, психологи попереджають що може бути зріст стресових розладів після війни. Це торкнеться не лише військових, але й цивільного населення, підкреслюючи важливість психічної підтримки у суспільстві.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт сказав, що потрібно змінити, щоб люди не боялись ТЦК 5.00 5 2
Політика / Україна
15.10.2024 150
Еще материалы раздела «Україна»