НОВИНИ ДНЯ: В Україні вдарять заморозки, частину областей накриють дощі: синоптикиня дала прогноз на середу  Переведення годинника 2024. Коли Україна перейде на зимовий час  ЄС інвестує російські гроші у збройову промисловість України – WP  Як зміниться мобілізація, якщо Путін "притягне" до нас армію з КНДР: експерт назвав сценарії  Українців попередили про сильні заморозки найближчими днями: де чекати похолодання  Як закінчиться війна в Україні: прогноз командира зі спецпідрозділу ГУР  Перемога не буде такою, як ви можете собі уявити – Сенцоввсі новини дня
Політика
Україна
16.10.2024 164

Як закінчиться війна в Україні: прогноз командира зі спецпідрозділу ГУР

Боєць зазначив, що війна не закінчиться цього листопада. Відбуватимуться саміти, але водночас – бойові дії з обох боків.

e12693f1348bb88360c2f6b753e38f6d_16.10.24

Війна в Україні закінчиться якимись угодами. Київ дивитиметься в бік перемовин, однак у росіян є більше козирів, аніж в українців. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку командир саперної служби спецпідрозділу ГУР Kraken Євген Шкірков "Вікінг" висловив в інтерв'ю Online.UA.

"Ми всі розуміємо, що війна закінчиться якимись угодами. Давайте будемо реалістами. Росія дуже велика, і якщо просто пройтися якимось переможним маршем, то потрібно буде чухати до Китаю, а то і до Японії, в ту сторону", – висловився Шкірков.

Він також звернув увагу на відсутність якихось крутих передумов, що Росія розвалюватиметься зсередини.

Боєць Kraken гадає, що Україна дивитиметься в бік якихось перемовин.

"Але питання в тому, з чим ми сядемо за стіл. У р*саків є карти козирні, а в нас одна крута карта – Курська область. Як буде далі? Це далеко не буде залежати від військових", – додав Шкірков.

Він також зазначив, що війна не закінчиться цього листопада. На думку бійця, відбуватимуться саміти, але водночас триватимуть бойові дії з обох боків.

Командир саперної служби також назвав перебільшенням думки про те, що Крим легше звільнити від ворога, ніж Донецьку область. Він сказав, що для деокупації півострова, як і Донеччини, в України мають бути великі сили: "Забрати можна, а утримати?".

А ще Шкірков нагадав, що в росіян у Криму є Чорноморський флот – досі є підводні човни, кораблі.

"Якби було все так просто, то якось би і працювали", – додав боєць Kraken.

До слова, на думку журналіста і публіциста Віталія Портникова, Росія захоче переговорів і зупинить війну тоді, коли буде справді знесилена на фронті.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як закінчиться війна в Україні: прогноз командира зі спецпідрозділу ГУР 5.00 5 2
Політика / Україна
16.10.2024 164
Еще материалы раздела «Україна»