НОВИНИ ДНЯ: Урагани, заручники та компромат. Як "жовтневі сюрпризи" визначають долю виборів у США  Де похований Колумб і ким він був за національністю: сенсаційне відкриття учених  У вівторок прогнозують дощі, вдень до 12° тепла  Експерт сказав, що потрібно змінити, щоб люди не боялись ТЦК  Дощі та заморозки: синоптикиня попередила українців про погіршення погоди  Вдарять перші морози — в Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на 14 жовтня  Де будуть перші заморозки в неділю: прогноз погоди на 13 жовтнявсі новини дня
Політика
Україна
15.10.2024 132

Росія найближчим часом може відновити масовані обстріли України, - РНБО

Російська Федерація (РФ) може відновити масовані обстріли української енергетики найближчим часом. Можливо, це станеться з початком опалювального сезону.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на секретаря Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олександр Литвиненко під час відкриття виставки "Енергетика в промисловості-2024", якого цитує "Інтерфакс-Україна". Про це повідомляють Контракти.UA.

"З початком опалювального сезону можна очікувати масованих російських ударів по енергетиці", - заяви він.

Литвиненко додав, що під час повномасштабної війни з ворогом українська енергетика продемонструвала спроможність реалізувати інноваційні рішення, а плани ворога щодо знищення економіки України не досягають мети.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія найближчим часом може відновити масовані обстріли України, - РНБО 5.00 5 2
Політика / Україна
15.10.2024 132
Еще материалы раздела «Україна»