НОВИНИ ДНЯ: В Україні вдарять заморозки, частину областей накриють дощі: синоптикиня дала прогноз на середу  Переведення годинника 2024. Коли Україна перейде на зимовий час  ЄС інвестує російські гроші у збройову промисловість України – WP  Як зміниться мобілізація, якщо Путін "притягне" до нас армію з КНДР: експерт назвав сценарії  Українців попередили про сильні заморозки найближчими днями: де чекати похолодання  Як закінчиться війна в Україні: прогноз командира зі спецпідрозділу ГУР  Перемога не буде такою, як ви можете собі уявити – Сенцоввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.10.2024 136

Синоптикиня попередила про ймовірність заморозків на більшості території України

У більшості регіонів України 16 жовтня очікуються дощі та зниження температури.

7d1b1e3fd2a981aa2f572eaaf3b34fa8_16.10.24

16 жовтня, погода в Україні буде різноманітною. У західних областях очікуються заморозки до -3 градусів вночі та тепліші +9+12 вдень. Закарпаття порадує сонечком та температурою до +16 градусів. Опадів не буде. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

На півночі країни періодично дощитиме, а температура триматиметься на рівні +8+11 градусів, що створює прохолодну й вологу атмосферу.

У центральних областях можливі дощі з температурою вдень від +9 до +13 градусів.

Східні регіони також побачать дощі, але температура буде дещо вищою, +11+14 градусів.

На півдні прогнозуються дощі, подекуди сильні, з температурою повітря вдень до +16 градусів.

У Києві завтра буде хмарно й волого з періодичними дощами, температура вночі складе +3+4 градуси, вдень — близько +10 градусів. Тому жителям столиці варто утеплюватись, особливо тим, у кого ще немає опалення.

Заморозки найближчої ночі торкнуться лише західних областей, де будуть прояснення. В інших частинах країни через хмарність заморозки поки що відкладуться.

Проте вже 17-20 жовтня, зі збільшенням площі прояснень, можливі заморозки на більшій частині України.

Нагадаємо, сьогодні на горі Піп Іван в українських Карпатах вдарив мороз та є сніг. Температура повітря опустилася до -4°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня попередила про ймовірність заморозків на більшості території України 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.10.2024 136
Еще материалы раздела «Суспільство»