НОВИНИ ДНЯ: Чи доведеться Україні переглядати мобілізаційний вік: відповідь експерта  У Києві очікуються сильні заморозки: названо дати  План перемоги України над Росією: Британія знає, як вирішити ситуацію  Кінець ери нафти та падіння цін: МЕА прогнозує нове століття в енергетиці  Заморозки майже по всій території України: прогноз погоди на 18 жовтня  США оголосили про пакет допомоги Україні на 425 млн доларів: яку зброю він містить  Шольц заявив про готовність поговорити з Путіним про мир в Українівсі новини дня
Політика
Світ
16.10.2024 449

Китай зробив заяву про поглиблення співпраці з армією РФ

Країни хочуть вивести відносини "на найвищий рівень за всю історію".

a128dbecee741b8b95a0291f7eb85fa4_16.10.24

Китаю та агресорці Російській Федерації потрібно поглиблювати співпрацю між арміями двох країн. Нібито зараз слід поглиблювати співпрацю між збройними силами КНР і РФ. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив заступник голови центральної військової ради КНР Чжан Юся на зустрічі з очільником Міноборони РФ Андрієм Білоусовим.

"Володимир Путін і Сі Цзіньпін забезпечили виведення відносин РФ та КНР на найвищий рівень за всю історію", - висловився Чжан Юся.

Своєю чергою, російський міністр наголосив, що Москва і Пекін "мають спільні погляди на ситуацію у світі" та "солідарні в оцінках світових процесів".

"У нас є спільне розуміння того, що потрібно робити в ситуації, що склалася", - заявив Білоусов.

Нагадаємо, раніше Китай зробив заяву про співпрацю з Україною. Втім, Пекін досі називає війну в Україні - "кризою".

Оценка материала:

5.00 / 2
Китай зробив заяву про поглиблення співпраці з армією РФ 5.00 5 2
Політика / Світ
16.10.2024 449
Еще материалы раздела «Світ»