НОВИНИ ДНЯ: У Байдена відреагували на можливу участь солдатів КНДР у війні проти України  Зеленський заінтригував заявою про ППО: є рішення щодо "Шахедів" і деяких ракет  В Україні 17 жовтня переважно без опадів, вдень до +12°, уночі можливі заморозки  Гральний бізнес за 9 місяців сплатив 13,5 млрд гривень податків  Середа в Україні буде мокрою та холодною: прогноз на 16 жовтня  Синоптикиня попередила про ймовірність заморозків на більшості території України  У вівторок прогнозують дощі, вдень до 12° теплавсі новини дня
Політика
Світ
17.10.2024 207

Трамп назвав розмову з Путіним "розумним рішенням"

Колишній президент США Дональд Трамп відмовився повідомити, чи говорив він із російським диктатором Володимиром Путіним після звільнення з посади. Водночас він назвав "розумним рішенням" для Сполучених Штатів, якби така розмова відбулася.

_tramp_gettyimages_1668892074_1edfbc576edb52736ddd92ed952e3119_650x410_17.10.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на AP. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Чи можете ви сказати так чи ні, чи розмовляли ви з Володимиром Путіним відколи перестали бути президентом?" - запитав Трампа журналіст.

"Я не коментуватиму це", — відповів Трамп. "Але я скажу вам, що якби я це зробив, це було б розумно. Якщо я дружелюбний із людьми, якщо я можу мати стосунки з людьми, це добре, а не погано з погляду країни", - додав колишній президент США.

Він також похвалився своїми стосунками з лідером Китаю Сі Цзіньпіном та лідером КНДР Кім Чен Ином.

"Послухайте, у мене були дуже добрі стосунки з президентом Сі, дуже добрі стосунки з Путіним і дуже добрі стосунки з Кім Чен Ином", - сказав він. Пізніше він додав про Путіна: "Росія ніколи не мала президента, якого вони б так поважали".

Нагадаємо, у Білому домі не можуть підтвердити правдивість інформації з книги американського журналіста про те, що Трамп після складання повноважень сім разів розмовляв із російським диктатором Володимиром Путіним.

Виступаючи на заході в мерії міста Оукс, на сході Пенсільванії, колишній президент підтвердив свої відносини з Путіним і заявив, що вторгнення в Україну ніколи не сталося б при ньому.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп назвав розмову з Путіним "розумним рішенням" 5.00 5 2
Політика / Світ
17.10.2024 207
Еще материалы раздела «Світ»