НОВИНИ ДНЯ: Голубці з гарбузом: цікавий рецепт вегетаріанської страви  Середа в Україні буде мокрою та холодною: прогноз на 16 жовтня  Комбриг "Хартії" виступив за обмеження демократичних прав ухилянтів: що він пропонує  Росії не залякати НАТО погрозами, - Рютте  В Україні вдарять заморозки, частину областей накриють дощі: синоптикиня дала прогноз на середу  Переведення годинника 2024. Коли Україна перейде на зимовий час  ЄС інвестує російські гроші у збройову промисловість України – WPвсі новини дня
Бізнес
Економіка
16.10.2024 122

Споживання електроенергії продовжує зростати

В Україні продовжує зростати споживання електроенергії. Так, сьогодні, 16 жовтня, його рівень станом на 09:30 був на 2,5% вищим, ніж в цей час попереднього дня.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на пресслужбу Укренерго.

"Вчора, 15 жовтня, добовий максимум споживання був зафіксований увечері. Він був на 1,9% вищим, ніж попереднього робочого дня – у п'ятницю, 11 жовтня", – йдеться у повідомленні.

В Укренерго нагадали, що зараз українська енергосистема продовжує відновлюватись після дев'яти масованих атак росіян, а на енергооб'єктах тривають аварійні та планові ремонти.

У години максимального споживання в енергосистемі зберігається дефіцит потужності. Тому користуватись потужними електроприладами краще у період найефективнішої роботи сонячних електростанцій – з 10:00 до 16:00.

Оценка материала:

5.00 / 2
Споживання електроенергії продовжує зростати 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
16.10.2024 122
Еще материалы раздела «Економіка»