НОВИНИ ДНЯ: Кампанія Гарріс використовує улюблену зброю Трампа проти нього самого  Середа в Україні буде мокрою та холодною: прогноз на 16 жовтня  Синоптикиня попередила про ймовірність заморозків на більшості території України  У вівторок прогнозують дощі, вдень до 12° тепла  Експерт сказав, що потрібно змінити, щоб люди не боялись ТЦК  Дощі та заморозки: синоптикиня попередила українців про погіршення погоди  Вдарять перші морози — в Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на 14 жовтнявсі новини дня
Політика
Світ
16.10.2024 236

У Кремлі істерично відреагували на озвучений Зеленським план перемоги

Речниця зовнішньополітичного відомства РФ погрожує українцям "катастрофою".

a415a4d128510539a4853eaf5aeff034_17.10.24

Речниця МЗС Російської Федерації Марія Захарова заявила, що план перемоги, який президент України Володимир Зеленський озвучив у Верховній Раді, підштовхує НАТО до прямої війни з Росією. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляють російські пропагандисти з посиланням на пресконференцію цієї рупорки Кремля.

"Володимир Зеленський своїм "планом перемоги" лише підштовхує НАТО до прямого конфлікту з Росією і продовжує наполягати на отриманні права удару по території Росії", - істерично заявила Марія Захарова.

Речниця зовнішньополітичного відомства РФ назвала представлений Зеленським план перемоги “планом катастрофи” для України та українського народу, не уточнивши при цьому, яку саме “катастрофу” готує українцям Кремль у зв’язку із цим планом.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський переконаний, що війна в Україні може завершитися вже наступного року, якщо вдасться реалізувати План перемоги.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Кремлі істерично відреагували на озвучений Зеленським план перемоги 5.00 5 2
Політика / Світ
16.10.2024 236
Еще материалы раздела «Світ»