НОВИНИ ДНЯ: У Байдена відреагували на можливу участь солдатів КНДР у війні проти України  Зеленський заінтригував заявою про ППО: є рішення щодо "Шахедів" і деяких ракет  В Україні 17 жовтня переважно без опадів, вдень до +12°, уночі можливі заморозки  Гральний бізнес за 9 місяців сплатив 13,5 млрд гривень податків  Середа в Україні буде мокрою та холодною: прогноз на 16 жовтня  Синоптикиня попередила про ймовірність заморозків на більшості території України  У вівторок прогнозують дощі, вдень до 12° теплавсі новини дня
Політика
Світ
17.10.2024 6536

"Путін збожеволів, він хоче тільки війни", - Зеленський

Кремлівський "фюрер" самостійно не зміниться.

Реалізація Плану перемоги України не залежить від Росії. Адже країна-агресорка не шукає чесного миру, а її "фюрер" Володимир Путін бажає лише війни. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це під час виступу в парламенті 16 жовтня заявив президент Володимир Зеленський.

"Путін збожеволів. І він хоче абсолютно, хоче тільки війни. Він сам особисто не зміниться. Він надто з минулого, надто вчорашній. Він глухий до всіх інших", - наголосив український президент.

З його слів, Україна спільно з партнерами повинна "змінити обставини так, щоб війна закінчилась.

"Безвідносно до того що хоче Путін.  Ми всі повинні змінити обставини так, щоб Росія була примушена до миру", - додав Зеленський.

Нагадаємо, американський журнал The Atlantic опублікував матеріал про те, що російський "фюрер" Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя.  Зокрема, його гості перед зустріччю можуть тижнями перебувати на карантині.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін збожеволів, він хоче тільки війни", - Зеленський 5.00 5 2
Політика / Світ
17.10.2024 6536
Еще материалы раздела «Світ»