НОВИНИ ДНЯ: КНДР офіційно визнала Південну Корею "ворожою державою"  Залужний назвав два головних пункти щодо членства України в НАТО   Рецепт рулетів із баклажанів із фаршем  Фільм про Індіану Джонса був пророчим: археологи знайшли у храмі "Ель-Хазне" таємну гробницю  Україна не матиме повної ескадрильї F-16 до кінця року, - WSJ  Шольц відреагував на План перемоги Зеленського  Кіш з сьомгою та шпинатом: цікавий рецепт французької стравивсі новини дня
Політика
Європа
18.10.2024 356

Шольц відреагував на План перемоги Зеленського

Канцлер заявив, що має свої власні рішення.

813328b9555628c1bdee5514244ed1a9_18.10.24

Німецький канцлер Олаф Шольц заявив, що, незважаючи на План перемоги України, який представив президент Володимир Зеленський, є рішення, які він ухвалив, і вони "не зміняться". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це політик сказав перед початком саміту ЄС у Брюсселі, повідомляє "ЄП".

"Я сам робив це дуже активно і неодноразово протягом останніх тижнів і місяців, я дуже часто зустрічався з ним (Володимиром Зеленським). Ви знаєте позицію Німеччини з цих питань. У цьому відношенні нічого не зміниться", – сказав канцлер ФРН.

З його слів, зараз найважливіше – це те, що "ми організовуємо солідарність і говоримо про те, що можливо" у підтримці України.

"Основна увага приділяється забезпеченню того, щоб у нас були засоби, які дозволять Україні захистити себе. Крім того, є стратегічні питання для обговорення, ви знаєте, які рішення я ухвалив, і це не зміниться", – наголосив Шольц.

Нагадаємо, 16 жовтня президент Володимир Зеленський представив План перемоги України у Верховній Раді. Він складається з п'яти пунктів і трьох таємних додатків. Перші чотири пункти треба реалізувати під час війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шольц відреагував на План перемоги Зеленського 5.00 5 2
Політика / Європа
18.10.2024 356
Еще материалы раздела «Європа»