НОВИНИ ДНЯ: КНДР офіційно визнала Південну Корею "ворожою державою"  Залужний назвав два головних пункти щодо членства України в НАТО   Рецепт рулетів із баклажанів із фаршем  Фільм про Індіану Джонса був пророчим: археологи знайшли у храмі "Ель-Хазне" таємну гробницю  Україна не матиме повної ескадрильї F-16 до кінця року, - WSJ  Шольц відреагував на План перемоги Зеленського  Кіш з сьомгою та шпинатом: цікавий рецепт французької стравивсі новини дня
Політика
Україна
18.10.2024 177

Президент Зеленський назвав важливий чинник для завершення війни

Москва протягом десятиліть використовувала геополітичну невизначеність України.

5143b6283b3fb1c2387af1f969fb3471_18.10.24

Запрошення України до НАТО матиме вирішальне значення і стане одним із головних аргументів для припинення війни, яку розпочала РФ. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час засідання Європейської ради.

Таке рішення, наголошує глава держави, покаже "неминучість європейської інтеграції України та незаперечний шлях демократії".

"Запрошення зміцнить наші дипломатичні позиції і стане одним із головних аргументів на користь припинення війни", - висловився Зеленський.

За словами президента, Москва протягом десятиліть використовувала геополітичну невизначеність через те, що Україна не була членом НАТО.

Нагадаємо, генсек НАТО Марк Рютте прокоментував План перемоги Зеленського. Північноатлантичний альянс взяв до відома його, але потрібно обговорити чимало політичних та військових аспектів щодо нього.

Оценка материала:

5.00 / 2
Президент Зеленський назвав важливий чинник для завершення війни 5.00 5 2
Політика / Україна
18.10.2024 177
Еще материалы раздела «Україна»