НОВИНИ ДНЯ: Вершкова паста з куркою та печерицями: рецепт смачної страви   Психологічні факти: чому людям подобається Геловін  До якого моменту будуть заблоковані активи РФ: у Раді ЄС дали відповідь  Передвиборний штаб Гарріс змінює стратегію через тривогу щодо успіхів Трампа, - Reuters  Як приготувати соковиті котлети: що кухарі не рекомендують додавати до фаршу  Коли Геловін 2024 року в Україні: що це за свято, його традиції  Синоптики розповіли, коли в Україні очікувати снігопадіввсі новини дня
Політика
Світ
19.10.2024 177

Зеленський озвучив, що буде в разі непідтримання партнерами Плану перемоги

Якщо план не знайде підтримки з боку партнерів, "це буде такий привілей від світу для Росії", зазначив президент.

d919a71e11786908601f5c5d1d9e9e49_19.10.24

Президент України Володимир Зеленський заявив – якщо партнери держави не підтримають План перемоги, "нам буде дуже складно". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це глава держави сказав на пресконференції у Брюсселі.

"Передусім План перемоги – це документ, який посилює Україну, дає можливість Україні бути сильною, і це не тільки поле бою", – зазначив президент.

Він уточнив, що серед іншого йдеться і про посилення бійців, і про запрошення держави до НАТО.

"Що буде, якщо наші партнери не нададуть нам пункти, або не підтримають План? В Плані є і зброя, і посилення, invitation (запрошення до НАТО – ред.), також є економічне посилення. І якщо не дадуть – нам буде дуже складно. І це буде такий привілей від світу для Росії. Слабкість України – це сила для Росії. Думаю, це буде великою помилкою", – наголосив Зеленський.

"Наприклад, пакет стримування, пакет далекобійної зброї – ми можемо мати все це превентивно. Тобто це ще не членство в НАТО, це invitation, але це ознака, що ми там будемо, що Україна не наодинці. А також – зі зброєю, з пакетом ракет. Перед тим, як застосовувати цей пакет, завжди є можливість дати сигнал, що давайте зупинимо війну. Якщо ви не хочете її зупиняти, значить у нас є сила, якою ми спроможні вас зупинити", – розповів президент.

Нагадаємо, 16 жовтня Зеленський представив План перемоги з п’яти пунктів і трьох таємних додатків. Серед пунктів – геополітичний, два військові, економічний та безпековий.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський озвучив, що буде в разі непідтримання партнерами Плану перемоги 5.00 5 2
Політика / Світ
19.10.2024 177
Еще материалы раздела «Світ»