НОВИНИ ДНЯ: Рецепт рулетів із баклажанів із фаршем  Фільм про Індіану Джонса був пророчим: археологи знайшли у храмі "Ель-Хазне" таємну гробницю  Україна не матиме повної ескадрильї F-16 до кінця року, - WSJ  Шольц відреагував на План перемоги Зеленського  Кіш з сьомгою та шпинатом: цікавий рецепт французької страви  Коли Андрія Первозванного 2024 року: святкуємо за новим календарем, історія, традиції  Якою буде зима в Україні та коли почнуться заморозки: новий прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2024 132

Синоптики попередили про сильні заморозки на вихідних

Протягом вихідних заморозки розповзуться по всій країні, лякаючи зниженням температури до -5 градусів.

Синоптики Укргідрометцентру зробили метеорологічне попередження про те, що вночі 19 та 20 жовтня в західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях сильні заморозки у повітрі від 0 до -5 градусів — ІІ рівень небезпечності, помаранчевий, повідомляють Контракти.

У Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській області 19 жовтня на поверхні ґрунту — І рівень небезпечності, жовтий. 20 жовтня заморозки від 0 до -3 градусів у повітрі - ІІ рівень небезпечності, помаранчевий та заморозки також від 0 до -3 градусів на поверхні ґрунту — І рівень небезпечності, жовтий.

У суботу, 19 жовтня, в Західних областях сонячно, малохмарно, без опадів. Середня нічна температура повітря −1−3 градуси, денна +11+13 градусів.

В Північних областях, сонячно, малохмарно, без опадів, місцями мінлива хмарність. Нічна температура повітря -1−3 градуси, денна +9+11 градусів.

В Центральних областях мінлива хмарність, сонячно, без опадів. Нічна температура повітря +3−3 градусів, денна +9+11 градусів.

В Південних областях мінлива хмарність, сонячно без опадів, місцями невеликий дощ. Нічна температура повітря +5+3 градуси, денна +11+13 градусів.

В Східних областях мінлива хмарність, невеликий дощ. Нічна температура повітря +5+3 градуси, денна +7+9 градусів.

В Криму мінлива хмарність, невеликий дощ. Нічна температура повітря +7+5 градусів, денна +10+12 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики попередили про сильні заморозки на вихідних 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2024 132
Еще материалы раздела «Суспільство»