НОВИНИ ДНЯ: Зеленський зробив заяву щодо зниження мобілізаційного віку  Синоптики попереджають про заморозки у Києві  Залужний зробив заяву про план перемоги  Україна готує формулу, яка містить усі аспекти відновлення миру: деталі від Зеленського  Зеленський вперше поговорив з Фіцо та прокоментував його заяви  Заморозки відступають: як довго триватиме потепління в Україні  Боїться втратити половину Білорусі: Лукашено попросився на переговори України з РФвсі новини дня
Політика
Україна
20.10.2024 248

Офіцер ЗСУ про відправку на війну 11 тисяч солдатів КНДР: знищувати треба в будь-якому випадку

Північна Корея фактично відправить на війну проти України кілька бригад. Їх треба буде знищити.

_koreya_viyskovi__koreyska_narodna_armiya_kna__gettyimages_668803158_d6c551013c9c1ee8033ede7e609b010a_650x410_20.10.24

Про це у коментарі YouTube-каналу РБК-Україна заявив офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький. Про це повідомляють Контракти.UA.

Він звернув увагу, що 11 тисяч солдатів Північної Кореї, які, за словами начальника ГУР Кирила Буданова, воюватимуть проти України у листопаді, це три бригади.

"Так, це якась сила, якась бойова одиниця. Але що це змінює? Чи то будуть буряти, чи то корейці, чи то кадирівці. Їх все одно потрібно знищувати", - додав воїн.

Відправлення солдатів КНДР на війну

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вже кілька разів заявляв, що характер військової допомоги Росії від Північної Кореї змінюється. Наразі КНДР вирішила відправити на допомогу окупантам у війні проти України своїх солдатів.

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга сьогодні, 18 жовтня, акцентував увагу союзників України, що таким чином Північна Корея фактично вторгається до Європи.

Чиновник закликав країни Заходу дати жорстку відповідь та реалізувати план перемоги, який представив Зеленський.

За інформацією джерел РБК-Україна у спецслужбах, солдатів КНДР уже тренують на чотирьох полігонах у Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Офіцер ЗСУ про відправку на війну 11 тисяч солдатів КНДР: знищувати треба в будь-якому випадку 5.00 5 2
Політика / Україна
20.10.2024 248
Еще материалы раздела «Україна»