НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про ядерну зброю, НАТО і спосіб зупинити Росію: головні тези інтерв’ю на телемарафоні  Гарбузові пундики: рецепт смачної випічки  Церковний календар на листопад 2024 року: коли Собор архистратига Михаїла і Введення у храм Богородиці  Заморозки відкладаються: синоптик попередила, коли в Україну повернеться тепло  Байден зробив тривожну заяву про війну в Україні  Щоб деруни були пухкими і не потемніли: секрети приготування  Тепла побільшає, але є нюанс: синоптикиня розповіла про погоду наступного тижнявсі новини дня
Політика
Світ
21.10.2024 11772

У Путіна назвали ключову, але цинічну умову "врегулювання" війни в Україні

У Москві не втомлюються повторювати, що нібито готові до діалогу.

53d34f3a7942ff5be142f541323d7cfc_21.10.24

Російська Федерація вважає забезпечення своєї безпеки "ключовою умовою під час врегулювання української кризи". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це цинічно заявив речник Кремля Дмитро Пєсков у коментарі росЗМІ.

"Нам головне - вирішити наші інтереси безпеки. Власне, те, що пропонувалося зробити до "спеціальної військової операції", і те, що було відкинуто", - висловився прессекретар російського "фюрера".

Окрім того, Пєсков вкотре нахабно заявив, нібито диктатор Путін "відкритий до діалогу щодо врегулювання в Україні". Зі слів речник Кремля, діалог "не буде простим, але будь-яка війна закінчується миром".

Нагадаємо, диктатор РФ Володимир Путін зробив заяву про "мирне завершення" війни в Україні. З його слів, нібито Москві потрібні умови міцного миру. І цим можуть стати так звані Стамбульські угоди.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Путіна назвали ключову, але цинічну умову "врегулювання" війни в Україні 5.00 5 2
Політика / Світ
21.10.2024 11772
Еще материалы раздела «Світ»