НОВИНИ ДНЯ: Гарріс має сумніви в придатності Трампа до президентства  Росія змушена частіше обмінювати військовополонених з Україною, - ISW  Неймовірний крокембуш: цікавий рецепт французького десерту  Зеленський про ядерну зброю, НАТО і спосіб зупинити Росію: головні тези інтерв’ю на телемарафоні  Церковний календар на листопад 2024 року: коли Собор архистратига Михаїла і Введення у храм Богородиці  Невелика хмарність, вночі подекуди заморозки: прогноз погоди в Україні на 21 жовтня  В Україні на вихідних нічні заморозки до -5°, подекуди пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
21.10.2024 682

Зеленський про критиків плану перемоги України: у них немає альтернативи

Україна представила партнерам план перемоги. Реальної альтернативи йому наразі немає.

_zelenskiy_gettyimages_2168210463__1__e0110cde3ac5874bc98ba723dedd3184_650x410_21.10.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву українського президента Володимира Зеленського в ефірі телемарафону. Про це повідомляють Контракти.UA.

На питання, щодо критиків плану перемоги України, Зеленський зауважив, що в них наразі просто немає альтернатив.

"У них немає альтернативи. Просто немає. Так, вони можуть сказати про заморожений конфлікт. Але питання - що буде післязавтра, коли Путін збереться з силами знову? Чому не буде спроби повторити 2022 рік? Хто гарантує? І тут вже ніхто руку не підіймає, ніхто не коментує", - підсумував президент.

План перемоги України

Нагадаємо, що цього року Україна підготувала стратегію - план перемоги України. Зеленський спочатку особисто представив його лідерам США та кількох Європейських держав.

У середу, 16 жовтня, стали відомі деталі плану перемоги України у війні. Зеленський представив його у Верховній Раді. А вже наступного дня він прибув до Брюсселю та представив український план іншим лідерам ЄС.

План складається з п'яти основних пунктів та трьох додатків. Вони містять закриту інформацію, яка стосується оборони. Детальніше про план перемоги - у нашому матеріалі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський про критиків плану перемоги України: у них немає альтернативи 5.00 5 2
Політика / Україна
21.10.2024 682
Еще материалы раздела «Україна»